Od izgradnje vaše infrastrukture, preko obuke zaposlenih do podrške koja će vam biti potrebna, kako bi vaša informaciona infrastruktura bila usklađena i sugurna, IT OPS vam može pomoći.

Neki od naših IT stručnjaka imaju više od 10 godina iskustva, to nam je pružilo mogućnost da napravimo efikasan pristup IT konsaltingu tako da u najkraćem roku pružimo maksimalnu korist.

Dobra saradnja klijenta i konsultanske IT kompanije je osnova za uspjeh, naši stručnjaci će pažljivo analizirati vaše radne procese, prateći performanse kako bi se otkrile bolne tačke sistema. Nakon toga softverski inženjeri će predložiti rješenja za eliminasanje problema.

 U okviru naših osnovnih i specijalizovanih usluga nudimo sledeće:

  • Generalno IT savjetovanje

Da li vaše poslovanje zahtjeva neko IT rješenje ili IT infrastrukturu, nemate ideju kako riješiti problem ili kvalifikovano osoblje koje može zadovoljiti potrebe firme? IT OPS je svjestan tih problema i redovno se suočava sa takvim situacijama. Većina malih i srednjih a nekada čak i velikih preduzeća smatraju da je skupo imati sopstveni IT sektor, što i jeste tačna činjenica! Ne moramo napominjati da vam napredne IT vještine nisu potrebne u svakodnevnom radu, zbog čega je teško i neopravdano zaposliti radnika.  Ukoliko Vam je potrebno mišljenje stručnjaka prilikom ocjene IT proizvod/uslugu za Vašu kompaniju, IT OPS je tu za vas!

  • Obuke zaposlenih

IT infrastruktura često nije korišćena na pravi način. Radnici ne koriste sve mogućnosti koje softver pruža i zbog toga usporavaju izvršavanje zadataka. Korišćenje svih mogućnosti raznih programa zaposlenima nije poznato a nekada i odbijaju promjene. Kontaktirajte nas i budite sigurni da će uz našu pomoć i predstavljanjem svih mogućnosti naprednih tehnologija na pravi način zaposleni postati mnogo produktivniji.