Svima je poznata forma email adrese imeOrganizacije(Osobe)@domen.me

Veliki je broj organizacija koje koriste usluge komercijalnih email provajdera kao što su Gmail,Yahoo… U Crnoj Gori većina koristi usluge domaćih operatora, gdje su ograničeni i resursima i kvalitetom usluge.

Danas je email veoma važan način poslovne komunikacije i kao takvom mu treba posvetiti posebnu pažnju.

Vlasnici preduzeća često naglašavaju kako njihove firme prate standarde i trude sa da idu u korak sa tehnologijama a koriste, kao i njihovi zaposleni, privatne email adrese u poslovne svrhe.

Kada se preduzetnicima skrene pažnja da djeluje neprofesionalno da imaju adresu npr. marko.markovic@gmail.com počnu da razmišljaju na drugačiji način. Javljaju se standardna pitanja i komentari o navikama korišćenja, problem da ih klijenti kontaktiraju….

Kod nas možete dobiti poslovni email i ako nemate svoj sajt, dovoljan je zakup domena i problem je rješen.

Kontaktirajte nas kako bi ovaj i slične probleme vezano ze email komunikaciju uspješno riješili.

Nudimo vam email rješenja sa kojima ćete u svakom trenutku, kako iz kancelarije tako i na mobilnim uređajima, moći da šaljete/primate elektronsku poštu. Nudimo pakete usluga u kojim možete kreirati neograničen broj naloga sa 10GB prostora po nalogu. Budite sigurni da poslata pošta neće završiti u spam-u i na taj način osigurajte poslatu dokumentaciju i svoje poslovanje.

 Ne morate razvišljati o terminima email server, email klijent o raznim instalacijama i ažuriranjima, kontaktirajte nas i naš tim će vrlo brzo odgovoriti na vaše zahtjeve.